Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

ISO 14001 is de internationale standaard voor milieumanagement. Organisaties worden steeds vaker aangekeken op het beleid dat zij voeren met betrekking tot het milieu. Gemeenten vragen bijvoorbeeld om het certificaat bij het verstrekken van een milieuvergunning. Het ISO 14001 certificaat behalen en onderhouden wordt u gemakkelijk gemaakt door het gebruik van het eQuse kwaliteitssysteem.

Eén gebruiksvriendelijk systeem met alle handvaten voor ISO 14001 certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor ISO & HKZ certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules.

Maak snel kennis

Ondersteuning bedrijfsprocessen

Het voldoen aan de ISO 14001-norm helpt bij het beheersen van de milieurisico’s van de bedrijfsvoering en verminderd deze risico’s indien mogelijk. Met eQuse wordt u geholpen om aan de eisen van deze norm te voldoen. Het kwaliteitssysteem ondersteunt en draagt bij aan de verbetering van bedrijfsprocessen.

Inzetbaar in elke organisatie

eQuse biedt vele voordelen. Zo bevat het kwaliteitssysteem ruim 20 modules, welke u zelf kunt activeren en deactiveren. Hierdoor is het systeem inzetbaar en toepasbaar in elke organisatie. Ook zijn alle gegevens online toegankelijk voor alle betrokkenen en voert u er risicoanalyses, klachtenmanagement en audits mee uit. Met alle voordelen van de ISO 14001 software, draagt eQuse bij aan een correcte naleving van de kwaliteitseisen van ISO 14001.

support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan