Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Automotive oplossingen

De monitoring tool voor de automotive sector

Met eQuse behaalt uw organisatie in een korte doorlooptijd een certificatie. Door middel van de Multi-site oplossing is eQuse ook in te richten voor keten-organisaties. Eén systeem voor alle certificeringen.

Formulemanagement voor de automotive sector

Het aansturen van een groep vestigingen op veel locaties is een lastige uitdaging. Hoe weet elke vestiging wat verwacht wordt? Hoe krijgt u veranderende regelgeving op het gebied van werkplekveiligheid zo snel mogelijk op alle vestigingen geborgd? Hoe zorgt u ervoor dat de drempel om dingen digitaal vast te leggen voor medewerkers zo laag mogelijk blijft? Hoe houdt u overzicht op conformiteit van uiteenlopende soorten kwaliteitscertificeringen?

Allemaal vragen waar eQuse eenduidig antwoord op kan geven. Eén centraal kwaliteitsmanagementsysteem, ingericht door specialisten, laagdrempelig in gebruik en koppelbaar met verschillende bekende systemen zoals Solera Dw pro/Audawatch. Dat is dé oplossing voor formulemanagement.

Hieronder leest u meer over de werkwijzen die eQuse biedt.

Partners

Aansluiten bij één van onze partners

De combinatie van het eQuse platform met de kennis en ervaring van onze kennispartners in de automotive sector, is een bewezen oplossing. Zo ondersteunen en beheren we integrale kwaliteitssystemen voor verschillende formules. Uiteraard heeft u zelf de touwtjes in handen als het gaat om de operationele inrichting en strategische richting. Het systeem wordt gebruiksklaar opgeleverd inclusief de nodige trainingen voor de KAM manager(s) en medewerkers.

zelf managen

De formule zelf managen

Wanneer binnen de organisatie voldoende inhoudelijke expertise is en afhankelijkheid van adviseurs of adviesbureaus onwenselijk is, dan is het zelf inrichten en beheren uiteraard mogelijk. Met een korte intensieve training van één dag is uw team klaar om uw kwaliteitssysteem en/of het management van de formule in eQuse te gaan digitaliseren. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van gerichte ondersteuning op afroep.

Populaire functies

  • Processen en beleid centraal beheerd met klikbare verwijzingen naar digitale formulieren, bestanden en meer.
  • Klachten en meldingen formulieren waarbij het hoofdkantoor de formulieren beheert, maar de vestigingen zelf de afhandeling verzorgen.
  • Acties en verbeteringen vanuit het hoofdkantoor aan enkele, alle of een select groepje vestigingen opdragen en monitoren. (bijvoorbeeld tekortkomingen uit audits)
  • Koppelingen met andere systemen voor o.a. opleidingen en klanttevredenheid.
  • Terugkerende activiteiten zoals verplichte rapportages of onderhoud plannen voor de vestigingen en de opvolging monitoren.

Vraag demo aan

Automotive

Onze gebruikers aan het woord

Een dynamische club

Onze ervaringen met de software zijn heel positief, wat ook geldt voor het bedrijf erachter. eQuse is een dynamische club met korte lijnen en is praktisch ingesteld. Men denkt echt actief mee over verdere ontwikkelingen en hoe wij als organisatie het systeem het best kunnen inzetten. eQuse werkt plezierig, adequaat en doelgericht.

Marianne Schepers
Projectapotheker Kwaliteit - Service Apotheek

Marianne Schepers
Projectapotheker Kwaliteit - Service Apotheek
Een systeem voor de gehele organisatie

De keuze voor eQuse is tot stand gekomen omdat het: modulaire is, makkelijk aan te passen is aan onze behoeftes en beschikte over vereiste componenten waaronder een agenda, een VIM module en documenten beheer. Door het gebruik van eQuse hebben wij één software systeem binnen de organisatie waar de medewerkers gebruik van moeten maken. Ook hebben wij meer invloed op de invulling van de verschillende modules zoals bijvoorbeeld de VIM vragenlijst. Een ander voordeel is dat alle kwaliteitsdata in één systeem opgeslagen zit. Uiteindelijk heeft eQuse ook bijgedragen in het behalen van het HKZ certificaat Zorg & welzijn (2018). Mede door het kwaliteitsmanagementsysteem is het makkelijk aantoonbaar te maken hoe wij aan alle normen voldoen.

Camille Parisius
Kwaliteits- en procesmanager - DZN

Camille Parisius
Kwaliteits- en procesmanager - DZN
Zelfstanding onderhouden van het systeem

Keroazie werkt en onderhoudt het kwaliteitssysteem nu zelfstandig. De adviseurs van Vos advies kijken periodiek mee en ondersteunen vooral nog bij de auditvoorbereiding en doen de nodige checks of Keroazie nog voldoet aan de HKZ eisen. Het accent van de samenwerking met Vos advies is verlegd naar periodieke begeleiding voor het bestuur van Keroazie. Recent zijn bijvoorbeeld adviezen uitgebracht voor de strategische doelstellingen om nu en in de toekomst informatieveiligheid een sterke invulling te geven en daarbinnen ook de benodigde aandacht te besteden aan de AVG.


- Keroazie


- Keroazie
Multisite oplossing

Dankzij de Multi-site oplossing van eQuse is alle bedrijfsinformatie centraal beschikbaar. Meldingen worden centraal geregistreerd. Ook het inventariseren en analyseren van de risico’s gebeurt centraal. Verbeterplannen rollen we centraal uit. De voortgang monitoren we met een centrale kalender en modules zoals Prestatie of Proces Indicatoren (PI’s). Dat biedt de praktijken veel voordeel. Ze zijn minder tijd kwijt aan administratieve zaken en hebben meer inzicht in verbetering van de dienstverlening. De data is real-time beschikbaar. Dit vergemakkelijkt het evalueren van de voortgang van kwaliteitsverbeteringen en het rapporteren richting het bestuur en de praktijken.

Stan van Ooyen
Manager kwaliteit - SAF/SOFA BV

Stan van Ooyen
Manager kwaliteit - SAF/SOFA BV
Realtime inzicht in voortgang en verbeterplannen

Medewerkers hebben overzichtelijk toegang tot alle relevante modules. Als kwaliteitscoördinator werk ik intensief samen met alle huisartspraktijken. Ons management heeft real-time inzicht in de voortgang en de status van verbeterplannen. Dankzij de Multi-site oplossing doorlopen aangesloten praktijken niet meer elk jaar een eigen audit. HaZo24 biedt één toetsingskader met praktische handvaten en is klaar voor certificering en accreditatie. De kennisbank van HaZo24 en de ondersteuning van eQuse bij de inrichting zorgen voor een effectieve voorbereiding op de audit.

Mariëlle Camps
kwaliteitscoördinator - Meditta

Mariëlle Camps
kwaliteitscoördinator - Meditta
Toegevoegde waarde

Al met al biedt het eQuse kwaliteitsmanagement systeem veel toegevoegde waarde. Zowel voor de certificeringen als voor de interne procesinrichting. “eQuse is een betaalbaar kwaliteitssysteem voor alle schema’s, voor een snelle doorontwikkeling van nieuwe functionaliteit en voor alles wat nodig is om onze hoge klantenservice te kunnen blijven waarborgen".

Jan de Bock
kwaliteitscoördinator - Van Mossel Groep

Jan de Bock
kwaliteitscoördinator - Van Mossel Groep
support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan