Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Kennispartner voor zelfstandig behandelcentra en klinieken

IHC De Zorgmakelaar

IHC De Zorgmakelaar helpt (startende) particuliere klinieken en zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) bij het monitoren van kwaliteit en het verkrijgen en onderhouden van de juiste keurmerken. IHC De Zorgmakelaar ontzorgt u in uw bedrijfsvoering, zodat u al uw aandacht kunt besteden aan de patiënt. IHC De Zorgmakelaar ondersteunt startende en bestaande zelfstandige behandelcentra en particuliere klinieken bij de implementatie en onderhoud van kwaliteits- en veiligheidsmanagement. Klinieken op het gebied van o.a. oogheelkunde, plastische chirurgie, orthopedie, maar ook revalidatiezorg, GGZ en cosmetische centra.

Controle & overzicht

Bestaande klinieken hebben vaak al een kwaliteitscertificaat zoals het ZKN-, ISO- of HKZ-keurmerk. Zij hebben steeds meer behoefte aan overzicht en controle. Daarom zetten we de eQuse-modules in voor onder meer risicomanagement, documentbeheer, VIM- en klachtenregistraties, onderhoud en leveranciers. In eQuse brengen we losse protocollen, registraties en verbeteringen samen in één centrale kalender. Zo ontstaat een levend kwaliteitssysteem dat de managementcyclus van continu verbeteren ondersteunt. Het resultaat: tevreden inspectie en auditoren. En een zorgaanbieder die ‘in control’ is.

Lia Schuttinga
Kwaliteitsmedewerker
IHC – De Zorgmakelaar BV

IHC de Zorgmakelaar
IHC de Zorgmakelaar
ONDERSTEUNT BIJ HET BEHALEN EN ONDERHOUDEN VAN CERTIFICERINGEN

QVOX

QVOX is een consultancybedrijf dat organisaties ondersteunt bij het behalen en onderhouden van (kwaliteits)certificeringen. QVOX is actief in de bouw & installatiebranche, gezondheidszorg, metaal en automotive. De omgeving van de klanten van QVOX verandert continue. Denk aan veranderingen in regelgeving, industrie-standaarden en interne processen. Dat kan onduidelijkheid geven over een correcte naleving.

QVOX ondersteunt haar klanten hier in-effect. Voor dat doel zocht het bedrijf een geschikt online managementsysteem. Betaalbaar, eenvoudig in gebruik en inzetbaar in alle branches waarin QVOX actief is. De keuze viel op eQuse.

QVOX
QVOX

Wij zoeken kennispartners!

Samenwerken met eQuse biedt u diverse voordelen.

Als consultant/adviseur houdt u meer tijd over voor de inhoudelijke en strategische begeleiding van uw relaties. eQuse is een betaalbaar, modern en handig kwaliteitsmanagementoplossing voor uw relaties! Neem eens contact met ons op, wij vertellen u graag meer over ons kennispartner programma!

Partner worden?

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen? Mail ons:

welkom@equse.nl

support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan