Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Met eQuse bouwt u een zeer solide basis voor certificering. Zo kunt u uw organisatie met dit systeem klaarmaken voor de overgang naar normen op basis van de High Level Structure (HLS).

Generieke oplossing

Helpt het certificaat te behalen én te behouden

De meest toegepaste kwaliteitssystemen waar de eQuse software voor wordt gebruikt:

ISO 9001:2015

ISO9001 is een wereldwijde erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Hierdoor is een maatstaf voor transpiratie en betrouwbaarheid in de markt. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgt u constant verbetering van kwaliteit zodat uw organisatie steeds beter aan de behoeften van de klant/cliënt kan voldoen.

Deze norm is de generieke norm voor kwaliteitsmanagement. Veel gebruikers kiezen juist deze generieke norm zodat er optimale vrijheid is in het maken van keuzes in het opmaken van een kwaliteitssysteem. De meest recente versie is de ISO9001:2015, deze is gebaseerd op Annex SL, de nieuwe HLS, dat een raamwerk met zich meebrengt dat toepasbaar is op alle managementsystemen. Denk hierbij aan millieumanagementsystemen (14001) en informatiebeveiligingssystemen (27001).

eQuse ondersteunt organisaties bij het behalen en onderhouden van het ISO9001 certificaat.

VCA certificering

Bij bedrijven in de bouw, elektrotechniek en installatietechniek staat veiligheid voorop. Het VCA-certificaat is daarom onmisbaar om aan te kunnen tonen dat uw organisatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en -regels. eQuse ondersteunt bij het behalen en onderhouden van het VCA**-certificaat.

Zelfstandig uw ISO27001 certificering behalen

Met een toenemend aantal cyberaanvallen kiezen steeds meer organisaties ervoor om de beveiliging van hun informatie volgens de basis van ISO 27001 te structureren. Deze organisaties zien in dat het belangrijk is om de beveiliging van hun informatie op orde te hebben. Het eQuse bewezen kwaliteitssysteem helpt om het ISO 27001 certificaat te behalen en te onderhouden.

ISO14001 certificering

Het beleid dat organisaties voeren met betrekking tot het milieu wordt steeds strenger. De ISO14001 certificering is de internationale standaard voor milieumanagement. Behaal gemakkelijk het ISO14001 certificaat door gebruik van het eQuse kwaliteitssysteem.

HKZ certificering

De klant centraal stellen, interne zaken goed geregeld hebben en voortdurend werken aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening. Dat is wat organisaties met het HKZ certificaat garanderen. Een onmisbaar certificaat voor organisaties die staan voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Het eQuse kwaliteitssysteem draagt bij aan het behalen en onderhouden van het HKZ certificaat.

NEN certificering

Als organisatie in de zorg is het NEN 7510 certificaat belangrijk om aan te kunnen tonen dat goed met (patiënt)informatie wordt omgegaan. Zeker nu privacy hoog op de agenda staat zal u als organisatie veilig en beschermd om moeten gaan met informatie. eQuse helpt bij het behalen en behouden van het NEN 7510 certificaat.

BRL certificering

Organisaties die zich bezighouden met het ontwerpen, installeren en beheren van installaties zullen te maken krijgen met het BRL certificaat. Dit certificaat heeft betrekking op het uitvoerende proces van organisaties. Met eQuse beschikt u over één gebruiksvriendelijk systeem met alle handvaten voor het behalen en behouden van het BRL certificaat.

NHG accreditatie

Met de NHG accreditatie tonen huisartsenpraktijken aan dat wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering en dat verantwoorde zorg wordt geleverd. Hierbij wordt de mening van de patiënt nadrukkelijk betrokken. Met eQuse beschikt u over een compleet pakket voor kwaliteitsmanagement dat bijdraagt aan het behalen en onderhouden van het NGH certificaat.

ZKN certificering

Het ZKN certificaat, een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland, stellen zeer strenge eisen om de beste medische zorg te kunnen garanderen. Het voldoen aan deze strenge eisen kan ingewikkeld en onoverzichtelijk worden. Behoudt overzicht met het eQuse kwaliteitssyteem om het ZKN Certificaat te behalen en te onderhouden.

Multi site certificering

Meerdere vestigingen?

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Vraag dan multi-site certificering aan. Het grote voordeel hiervan is, is dat u niet elke vestiging afzonderlijk hoeft te laten auditen. Met de juiste tool levert dit uw organisatie talrijke bedrijfseconomische voordelen op. Zoals kostenbeheersing, centraal gestuurde bedrijfsprocessen en ontzorging van de interne organisatie.

support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan