Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In een tijd waar cyberaanvallen steeds vaker voor komen is het belangrijk om de beveiliging van uw informatie op orde te hebben. Steeds meer organisaties kiezen dan ook om de beveiliging van hun informatie volgens de basis van ISO 27001 te structureren. Het eQuse bewezen kwaliteitssysteem helpt u om het ISO 27001 certificaat te behalen en te onderhouden.

Eén gebruiksvriendelijk software systeem met alle handvaten voor ISO 27001 certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor ISO & HKZ certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules.

Maak snel kennis!

Hulpmiddel voor implementatie en onderhoud

Met eQuse beschikt u over een middel dat helpt bij het implementeren en onderhouden van het ISO 27001 certificaat. Het doel van ons kwaliteitssysteem is om de gebruiker te ondersteunen en bij te dragen aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Dit is onder andere mogelijk door de ruim 20 beschikbare modules waardoor eQuse inzetbaar is in elke organisatie.

Veel functionaliteiten, veel voordeel

Alle data op één plek bewaren, dat is een van de vele voordelen van eQuse. Hierdoor zijn de gegevens voor alle betrokkenen gemakkelijk online toegankelijk. Daarnaast is het systeem modulair, schaalbaar en geeft het grip op een correcte naleving van regelgeving en kwaliteitseisen. Ook voor ISO 27001.

support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan