Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

eQuse Lite

Met eQuse Lite beschikt u over alle modules om binnen een klein team snel en eenvoudig een kwaliteitsmanagement systeem in te richten. Deze versie is de ideale oplossing voor kleinere organisaties die willen starten met kwaliteitsmanagement.

Efficiënt documentbeheer

Dit is een verademing voor elke organisatie. Want u herkent het vast: de twijfel of u wel de laatste versie voor u heeft. Op een centrale plek in het platform heeft u alle  documenten van uw organisatie voor handen. De mappenstructuur zorgt voor een prettige indeling en door versiebeheer kunt u ook altijd in oudere versies iets opzoeken. De functie werkt op vestigingsniveau en voor organisaties met meerdere vestigingen. Hiervoor maakt u gebruik van rechten die u koppelt aan een gebruiker. Dat werkt wel zo fijn.

Informatie beschikbaar stellen

Op het Equse platform draait het om informatie. Of het nu documenten, taken of meldingen zijn. Met workflows zorgen we voor gestandaardiseerde processen en daardoor is het mogelijk om op ieder moment de actuele informatie naar voren te halen. Dat zorgt voor overzicht, inzicht en duidelijkheid. 

Bewaken van de planning

Geen enkele organisatie is blij met klachten. Maar als de klacht er dan toch is, wilt u wel van het bestaan weten om het op te lossen en ervan te leren. Met ons platform kunt u als organisatie zelf een klachtenformulier opstellen. Of als klachten op een andere manier binnenkomen, kunt u ze hierin registreren. Doordat u een werkproces koppelt voor de opvolging kunt u ook goed monitoren hoe de klacht wordt afgehandeld, hoe vaak deze klacht gemaakt wordt en of het bijvoorbeeld bij een bepaalde vestiging vaker voor komt. Dit draagt bij aan de bewaking van uw kwaliteit. Uw klanten weten op deze manier ook waar ze terecht kunnen met hun klacht, wanneer en hoe ze terugkoppeling krijgen en dat zorgt gelijk voor begrip.

Geven van feedback

Een goede reputatie is belangrijk voor iedere organisatie. Zorg ervoor dat klanten u kunnen voorzien van feedback. ‘Assumption is the mother of failure’. Wanneer u alleen van aannames uitgaat is de kans groot dat u belangrijke context en informatie mist. In eQuse maakt u zelf formulieren om feedback te verzamelen. 

Verwerken van belangrijke registraties zoals klachten en incidenten

Een klacht of incident is belangrijk voor elke organisatie. Bij kleine organisaties krijgt u sneller mee wat er speelt dan bij grotere organisaties. Doordat u de klacht of het incident op kunt volgen zorgt u voor tevreden klanten. En dat is veel waard.

Dashboards

Door managementinformatie duidelijk weer te geven in dashboards kan een organisatie aandachtsgebieden signaleren en daarop sturen. Daarom durven wij wel te zeggen dat onze software organisaties succesvoller maakt. 

Complexe audits voor certificering

Voor certificeringen (zoals NEN en ISO) zijn audits spannende momenten. Het bepaalt vaak of een licentie of certificering verlengd wordt. En we hoeven u vast niet te vertellen welke gevolgen een boete of afwijzing kan hebben? Om altijd klaar te zijn voor een audit zijn accurate en up to date gegevens de basis. In ons platform worden deze gegevens centraal én digitaal bewaakt. Dus weg met die papieren dossiers en welkom digitaal informatiebeheer. 

FAQ

Vraag maar raak

Pakketten en functies

Kan eQuse mij begeleiden bij de implementatie van het systeem?
Wij werken met diverse kennispartners in uiteenlopende vakgebieden die u kunnen helpen bij de implementatie van eQuse.
Voor welke branches is eQuse geschikt?
eQuse is een generiek kwaliteitsmanagement systeem en kan in iedere branche worden toegepast.
Voor welke certificeringen is eQuse geschikt?
eQuse is een generiek kwaliteitsmanagement systeem. Hierdoor is onze software breed inzetbaar. Bekijk de pagina over Certificering op deze website voor een overzicht van de meest toegepaste kwaliteitssystemen waar eQuse voor wordt gebruikt.

Abonnementen

Kunnen de gegevens uit mijn eQuse account worden overgenomen naar de nieuwe versie?
Wij kunnen de gegevens uit uw huidige (versie 4) eQuse account voor u migreren naar uw nieuwe (versie 5) eQuse account.
Wanneer wordt mijn versie 4 eQuse account geüpdatet naar versie 5?
Met de introductie van de nieuwe eQuse versie 5 zal de huidige eQuse versie 4 op termijn komen te vervallen. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijk om de gegevens in het huidige account te migreren naar de nieuwe versie. Nu al nieuwsgierig naar de nieuwe versie? Neem dan contact met ons op. We leggen u de mogelijkheden om over te stappen graag voor.

pakketten

Vind een pakket wat bij uw organisatie past

Alle pakketten zijn inclusief implementatie en een training van de webapp op locatie of online.

1 vestiging

eQuse Lite

Het perfecte pakket voor kleine(re) organisaties die starten met de inrichting van een kwaliteitsmanagementsysteem.


15 modules
Maximaal 5 gebruikers
Maximaal 250 mb opslag
Beperkte functionaliteiten
Alle updates direct beschikbaar
Persoonlijke dashboards
eQuse Store
Uitbreidmogelijkheden
Beschikbaar in Multi Site
Standaard content beschikbaar

eQuse Pro

Het totale pakket waar alles inzit om een volledig kwaliteitsmanagementsysteem in te richten naar eigen wens!


22 modules
25 gebruikers (uitbreidmogelijkheden)
1000 mb opslag (uitbreidmogelijkheden)
Volledige functionaliteiten
Alle updates direct beschikbaar
Persoonlijke dashboards
eQuse Store
In eigen huisstijl mogelijk
Beschikbaar in Multi Site
Standaard content beschikbaar
Meerdere vestigingen

Multi Site

De oplossing voor centrale aansturing van organisaties met meerdere vestigingen.


23 modules
Grip en overzicht over al uw vestigingen
Benchmarks
Configureerbaar naar de wensen van uw organisatie
eQuse Store
In eigen huisstijl mogelijk
Standaard content beschikbaar
support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan