Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Privacy is een steeds belangrijker wordend onderwerp. Dat geldt ook zeker voor de zorg. Wanneer u als zorginstelling te maken hebt met toegang tot, opslag en verwerking van medische gegevens, is het belangrijk dat deze gegevens goed zijn beschermd. Om dit goed te kunnen managen biedt het NEN 7510 certificaat uitkomst. Door het behalen van dit certificaat met eQuse weet u zeker dat u goed omgaat met (patiënt)informatie.

Eén gebruiksvriendelijk softwaresysteem met alle handvaten voor NEN 7510 certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor NEN 7510 certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules.

Maak snel kennis

Zekerheid over naleving van wet- en regelgeving

In een snel veranderende markt is het belangrijk flexibel te kunnen handelen. Ons kwaliteitssysteem biedt deze mogelijkheid. Met eQuse beschikt u over ruim 20 modules, welke u zelf kunt activeren en deactiveren. Daarnaast geeft de tool zekerheid dat uw organisatie de wet- en regelgeving naleeft en voldoet aan de eisen die het NEN 7510 certificaat stelt.

Breed toepasbaar

eQuse leent zich voor uiteenlopende doeleinden en is daarom ook breed toepasbaar voor organisaties. Met eQuse heeft u een systeem dat bijdraagt aan de beheersbaarheid van uw processen, kwaliteitsdocumentatie en handboek. Alle informatie is op één plek terug te vinden en gemakkelijk online toegankelijk. Het behalen en onderhouden van het NEN 7510 certificaat wordt met eQuse slechts een formaliteit.

support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan