Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voldoen aan zeer strenge eisen en garanderen de beste medische zorg. Er wordt onder andere getoetst op kwaliteit en professionaliteit van het medische personeel, de behandeling, veiligheid van apparatuur, wachttijden en nazorg. Het kan ingewikkeld en onoverzichtelijk worden om aan alle strenge eisen te voldoen, maar door gebruik van het eQuse kwaliteitssysteem wordt het behalen en onderhouden van het ZKN Certificaat u gemakkelijk gemaakt.

Eén gebruiksvriendelijk softwaresysteem met alle handvaten voor ZKN certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor ZKN certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules.

Maak snel kennis!

Maximale invloed op de kwaliteit

Het zelf activeren en deactiveren van ruim 20 modules is mogelijk met eQuse. Hiermee bent u flexibel en bepaalt u zelf welke modules wel en niet gebruikt worden en heeft u maximale invloed op de kwaliteit binnen uw onderneming. De tool geeft zekerheid dat uw organisatie de wet- en regelgeving naleeft en voldoet aan de eisen die het ZKN certificaat stelt.

Altijd werken met de nieuwste versie

In de basis vormt eQuse al een laagdrempelig en intuïtief kwaliteitssysteem. Alle data wordt op één plaats bewaard. Op deze plaats is het gemakkelijk om de gegevens actueel te houden en werkt iedereen dus altijd met de nieuwste versie. Bespaar uzelf tijd en moeite door het ZKN certificaat te behalen en onderhouden met het gebruik van eQuse.

support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan