Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het BRL certificaat is voor organisaties die zich bezig houden met het ontwerpen, installeren en beheren van installaties. Het certificaat bevat een set criteria en een maatstaf waaraan het uitvoerende proces van organisaties moet voldoen. Met het eQuse kwaliteitssysteem draagt eQuse bij aan het behalen en het onderhouden van het BRL certificaat. Generiek waar mogelijk, specifiek waar nodig.

Eén gebruiksvriendelijk softwaresysteem met alle handvaten voor BRL certificering

  • Documentenbeheer inclusief versiebeheer
  • Risicomanagement module (Bow-tie methodiek)
  • Standaard handboeken voor BRL certificering
  • Interne audit module
  • Eenvoudig input verzamelen voor uw managementreview
  • Ruim 20 andere modules

Maak snel kennis!

Beschik over een totaaloplossing

Met eQuse beschikt u over een totaaloplossing voor het beheersen van uw belangrijkste bedrijfsprocessen. Onze webapplicatie heeft een groot aantal functies met ruim 20 modules. Hiermee heeft u maximale invloed op de kwaliteit binnen uw onderneming. Het web-based kwaliteitssysteem helpt u te sturen en verbeteren en geeft u de zekerheid dat uw organisatie voldoet aan de eisen van het BRL certificaat.

Breed scala aan functionaliteiten

Door gebruik te maken van eQuse beschikt u standaard over een breed scala aan krachtige functionaliteiten. Zo is alle informatie online toegankelijk voor elke gebruiker en op één plek terug te vinden. Daarnaast draagt het systeem bij aan de beheerbaarheid van het handboek, processen en kwaliteitsdocumentatie. Bespaar uzelf tijd en moeite door het BRL certificaat te behalen en onderhouden met het gebruik van eQuse.

support

Domme vragen bestaan wél

Gelukkig maar, want als u de vraag niet stelt, blijft hij voor altijd onbeantwoord. En uit ervaring weten we dat het eigenlijk hele leuke gesprekken oplevert. Bij ons kunt u alles vragen, ook al ligt het antwoord eigenlijk wel voor de hand. Wat we bedoelen is dat u ons support team altijd kunt vragen. Doe dat via chat, mail of door ons te bellen.

Data migratie
Data migratie
E-mail support
E-mail support
Trainingen
Trainingen
Support

Ons team staat voor u klaar

Mail ons en we helpen u verder

support@equse.nl

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan