Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Einde eQuse4

Gepubliceerd op: 06 december 2022

Einde eQuse4 op 1 januari 2024

 

Al sinds oktober 2021 sluiten we (nieuwe) klanten aan op het nieuwe platform: eQuse5. Inmiddels weten we dat eQuse5 een verbetering is voor iedereen. En om verschillende redenen, moeten we op termijn dan ook echt afscheid gaan nemen van eQuse4. Graag informeren we u hierover in deze aankondiging.   

Uiterste datum? 

Om ervoor te zorgen dat iedere eQuse4-gebruiker de tijd, informatie en vrijheid heeft om de migratie van eQuse4 naar eQuse5 in gang te zetten, hebben we de uiterste datum bepaald op 1-1-2024. Tot die tijd kunnen wij de veiligheid van eQuse4 blijven waarborgen, geven wij de support zoals u die van ons gewend bent, houden we u pro-actief op de hoogte over eQuse5, en de mogelijkheden en bijhorende investeringen rond de migratie van eQuse4 naar eQuse5. 

Waarom vernieuwing? 

Dat is een combinatie van factoren, waar gebruikerswensen, veiligheid, technologie en wet- en regelgeving een belangrijke rol in spelen. De techniek van eQuse4 maakt het helaas onmogelijk om de applicatie na 1 januari 2024 in de lucht te houden, met behoud van de kwaliteit en veiligheid. Met eQuse5 voldoen we nog beter aan de eisen van nu. Bijkomende voordelen zijn een snellere, verbeterde, gebruiksvriendelijkere en nog veiligere applicatie.

Overzetten data van 4 naar 5?

Om u alvast gerust te stellen: alle data in eQuse4 is en blijft van u. Wij gaan ervoor zorgen dat de migratie van eQuse4 naar eQuse5 vlekkeloos verloopt, en dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. In de komende berichten die u van ons zult ontvangen vertellen wij u hier graag meer over. Wij vertrouwen op uw vertrouwen en houden u op de hoogte van alle eventuele ontwikkelingen rond de uitfasering van eQuse4.   

Met vriendelijke groet, Team eQuse


Geschreven door

eQuse

laat u overtuigen

Ontdek hoe ons kwaliteitsmanagementsysteem uw werk prettiger maakt. 

Vraag demo aan